SIGN IN
SIGN UP
Press Esc to close
Press Esc to close
Portal Berita - Radio Streaming - Komunitas Anak Muda

Portal Berita - Radio Streaming - Komunitas Anak Muda

line official dreamers
facebook dreamers
twitter dreamer
instagram dreamers
youtube dreamers
periscope dreamers
google plus dreamers
LOUNGE
HOW IT WORKS
HOW TO BE DFF OF THE WEEK
TERMS OF USE
CONTACT US
  • Latest
  • Most Viewed
  • Most Loved
  • A-Z
  • My Fanfiction
  • My Subscriptions
  • My Subscribers
  • Create New Fanfiction
Fan Fiction > HOMIN!! GOOD NEIGHBOR

HOMIN!! GOOD NEIGHBOR

Share:
Author : Seruni1249
Published : 23 May 2018, Updated : 23 May 2018
Cast : Yunho (TVXQ) , Changmin (TVXQ), Jaebum and warga komplek SM
Tags :
Status : Complete
0 Subscribes |220 Views |1 Loves
HOMIN!! GOOD NEIGHBOR
Synopsis

Puasa taun ini luar biasa!! Yunho dan Changmin bertemu banyak orang baru di kota Bogor..seru banget!!  yang gak pernah main petasan dan perang sarung..saatnya mereka dapetin disini..gimana sih perjuangan mereka yang lagi Hiatus dan kerja sampingan ini?? dan apa penyamaran mereka ketauan ya sama orang-orang bahwa mereka adalah duo TVXQ yang terkenal??  yuk ikuti ceritanya..

 

maaf kalo ada yang garing hahah (uniyuno)

ig : seruni1249

 

Komentar
Nama
Gender
Email
Comment

Teena Picton
Selasa, 29/05/2018 21:39
0
How To Make Money On Instagram In 2018 (EASY FORMULA)

1. How to get more followers on Instagram in 2018
2. How to make money from Instagram in 2018
3. How to research hashtags on Instagram
4. The best tools to get more followers on Instagram
5. How to schedule posts on Instagram

Check out the video ==> https://forms.aweber.com/form/47/1052374047.htm
Seruni1249
Rabu, 23/05/2018 05:59
0
for the first time nulis fanfic..sorry kalo garing ahah just imagin kalo mereka puasa dan lebaran disini kaya gimana,,heheh comment and like yaaa
COPYRIGHT 2017 DREAMERS.ID PUBLISHED BY DREAMERS NETWORK